£99.99*

Reviews on

Town 7 EF 15 Adult Scooter - Blue

4.01 / 5 112 ratings
86 users recommended this product
  • Woman
    30-39 years old
    29 November 2017
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    Amazing scooter

    Recomended all very strong, i used him evry day, i m zł happy
    Save your time

  • Man
    30-39 years old
    16 October 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Great Scooter, Awful (bordering dangerous) brake.

    Scooter is well constructed, folds nicely, and is generally a pleasure to ride until you encounter the need to stop. The rear brake despite all my weight (85kg) was effectively useless and that was on the flat, don't even consider building up any speed down hills - you simply cannot stop. I have no idea why these brakes are so badly thought out, it ruins the overall experience completely as you get nervous going at any speed knowing you cannot stop! You have been warned!

  • Woman
    30-39 years old
    11 January 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Break useless.

    I went to my local Decathlon today to try out various models.
    This one was my favourite from looking online.
    Im definitely glad I tried them out.
    Unfortunately the break on this particular model is not good. It barely stops you at all and is very flimsy compared to the breaks used on the cheaper models that are avaliable.
    I ended up choosing the higher priced town 9 which has a different break system.

  • Man
    30-39 years old
    08 October 2017
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Koloběžka do města - pozor na horší povrch a déšť

    Koloběžku používám téměř rok.
    Dá se s ní jezdit do města, musíte ale promýšlet kudy s ní pojedete, protože některý povrchy (zvláště kočičí hlavy nebo hrubý asfalt) jsou přímo utrpení - jednak jízda dělá velký hluk a z koloběžky se stane "kosti třas".

    Bohužel nejhorší na koloběžce je pravděpodobně gumové lanko, které spojuje obě rukojeti. Pokud s koloběžkou jedete při dešti nebo vám koloběžka zmokne venku a pak se vydáte na cestu, kdy už neprší, tak se připravte, že budete mít dosti špinavé ruce a i konce rukávů u bundy.
    - nevím proč ale to gumové lanko dosti špiní, pokud koloběžka zmokne, tak se dostane i na toto lanko a když potom jedete po hrubším povrchu, tak vibrace dostanou kapky vody z dutiny přímo na vaše ruce, které po krátké jízdě budou dosti špinavé.

    Brand response :

    Vážený zákazníku,

    děkujeme Vám za zpětnou vazbu k produktu od naší značky OXELO.

    Vaše negativní zkušenost s produktem nás velice mrzí.

    Bohužel, všechny koloběžky mimo ty s nafukovacími koly jsou na horším povrchu (kočíčí hlavy) méně konfortní. Největší předností našich koloběžek je hlavně jejich rychlé a snadné skládání při přesunech po městě. Z našeho sortimentu by pak příjemnější jízdu na takovémto povrchu mohly zajistit i koloběžky s odpružením. Co se týče rukojetí, bohužel, jsme se s touto vadou ještě nesetkali, je tedy možné, že se jedná o vadný kus.

    Pokud jste s naším produktem nespokojen, navštivte, prosím, naši prodejnu, kde s Vámi kolegové mohou situaci prokonzultovat, případně Vám doporučit výměnu za vhodnější produkt. Samozřejmě můžete produkt na prodejně vrátit a kolegové Vám vrátí peníze.

    S pozdravem,

    Karolína Mazourová

  • Man
    30-39 years old
    11 August 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    Koloběžka

    Koupil jsem koloběžku před rokem, tak jsem měl dostatek času na otestování. Bohužel musím konstatovat, že koloběžka není zase takový zázrak jak se prezentuje. Pokud budu jezdit po 100% hladkém asfaltu budiž, ale pokud pojedu po chodníku, na které jsme zvyklí, tak zjistíme, že koloběžka je pomalu nepoužitelná. Při větší rychlosti se celá klepe, vibruje a brzda není vůbec účinná. Jediné plus této koloběžky je její robustní provedení a skladnost. Jinak bych ji za ty peníze už nekoupil. Jedná se o Čínský produkt, který je značně předražen.

  • Man
    20-29 years old
    02 January 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    Městský drak - 2. hodnocení

    Modrá "Perla" se po ani ne roce služby vrátila do prodejny na reklamaci - vymlácený sklápěcí mechanismus. V servisu přišli s tím, že je třeba se poradit s technikem který tam není. Po týdnu technik stále nebyl, ale řešení navrhli - vyvrtat větší díry pro větší šrouby. To jsem odmítl, další možností pak byla výměna celé koloběžky -> daleko lepší, modrou jsem vyměnil za černou, s gumovými gripy (pohodlnější na úchop i při jízdě, odolnější), gumovým potahem nášlapné desky ( narozdíl od šmirglpapíru co byl u modré se neodírá, zato se v něm více drží bordel), širšími koly (na vodě kloužou stejně, ale vypadají líp a vydrží víc). Bohužel zas a znova jsem málem ztratil odrazku z rámu, vyřešeno nalepením kousku černé izolačky a opětovné vsunutí do rámu, od té doby drží jako Lutherská víra. Absolvoval jsem jeden těžší karambol - následkem toho jsem ohnul horní držák na uchycení karabiny (nový mi nedokázali sehnat), ale zatím účel plní. Trošku mě zamrzel přístup při svolávací akci - mezi svátky odvezeno do prodejny, vyjádření "Teď nejsou lidi, bude to na začátku ledna". Při další návštěvě jsem se dozvěděl, že vlastně ještě nepřišly náhradní díly. Tak nevím, pravá ruka neví co dělá levá? Nyní k vůli v řídítkách - řídítka nesklápím, nechávám stále "nacvaknuté", při jízdě je znát a slyšet, že se ve vidlici samotné hýbou nahoru a dolu tak by wočko 3mm. Provizorně vyřešeno opět černou izolačkou (po čase se však zkrabatí a je třeba nalepit novou vrstvu), poté kovový hluk i zbytečné natřepávání rukou přestane. Opět a znovu bych Oxelo Town 7ÉeFko doporučil. Počítám, že se 3. verzí koloběžky už si nebude nač stěžovat a dostane všech 5 hvězdiček.
    PS. Existuje možnost, že první hodnocení bude po zveřejnění této verze smazáno, takže rekapitulace. První kolobka byla modrá, Town7EF, úzké kolečka, šmirglpapír na desce, neergonomické gripy, ztracená odrazka z rámu.

  • Woman
    40-49 years old
    15 September 2017
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Sollte noch verbessert werden

    Plus: Sehr chic, toller Klappmechanismus, Geschwindigkeit und Beschleunigung ist dank der großen Rollen ganz gut.

    Minus: Hier fehlt eindeutig die Federung - da sollte man lieber etwas mehr Geld ausgeben und das teurere Modell nehmen. Sobald man über etwas unebeneres Pflaster fährt, wird man heftigst durchgeschüttelt. Nicht gefallen hat mir die Lösung mit den Lenkergriffen. Sie drehen sich andauernd, vermutl. aufgrund der Vibrationen. Dabei sind sie in der Verankerung auch mit etwas mehr Spiel drin, als mir angenehm ist. Irgendwie fühlt sich das sehr wackelig an.
    Manko für mich - und damit der Grund, den Roller zurückzuschicken: Die Bremse. Der Town 7EF fühlt sich nicht nur labberig an mit seiner Plastikverkleidung, das innen zum Bremsen ein Metallstück hat, es ist auch nicht besonders gut zu dosieren, weil das Plastikteil so dünn ist. Das wäre noch o.k. gewesen, aber die Bremse greift im Vergleich zum Town 7XL, den ich auch habe und sehr liebe (dieser hat ein massives Metall-Gußstück als Bremse) viel besser und ermöglicht im schnellen Straßenverkehr auch mal eine richtige Vollbremsung. Da rutscht der Town 7EF, vor allem wenn es leicht regnerisch ist, leider länger. Deshalb leider die Rücksendung. Daher Tipp/Bitte: Macht hier die massive Bremse dran, dann ich dieser Roller wirklich toll - und noch dazu chic. :-)

  • Woman
    +60 years old
    06 August 2017
    That review has been deposited on this product version
    Geschenk

    Da der Roller ein Geschenk für meinen Sohn war, kann ich über das Produkt selbbst nichts aussagen. Nur dass der Roller superschnell geliefert wurde

  • Man
    40-49 years old
    19 June 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Wie erwartet ...

    Alles was wir von decathlon gekauft haben, waren in ordnung, wie auch bei diesem artikel...
    Danke für die Qualitaet

  • Man
    20-29 years old
    24 February 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Toller Roller

    Ich habe den Roller meiner Partnerin zu Weihnachten geschenkt und wir beide sind begeistert.

    Der Roller ist sowohl auf glatten Asphalt, als auch auf Kopfsteinpflaster angenehm zu fahren. Selbst längere Strecken hat meine Freundin bereits mit dem Roller runtergerasselt und dies ohne Probleme.

    Der Roller hatte noch keinen einzigen Defekt - keine Schrauben die sich gelockert haben - die Räder zeigen noch keinen erheblichen Verschleiß

    Also wir können den Roller definitiv weiter empfehlen - auch für größere Personen.

TOP OF PAGE