£59.99*

Reviews on

FIT500 Women's Inline Fitness Skates - Peppermint

4.2 / 5 51 ratings
44 users recommended this product

At Decathlon, reviews are reliable.

  • Woman
    Under 20 years old
    06 June 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Brzdy

    Na bruslích se mi jezdí skvěle akorát už mi dochází brzda a nemůžu si ji dokoupit jelikož jsem ji nikde nenašla. Byla bych moc ráda kdybych ji mohla doplnit protože bez brzdy se na kolečkových bruslích bojím a kupovat nové brusle jen kvůli brzdné se mi nechce...

  • Woman
    20-29 years old
    04 June 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Spokojenost

    Sedí přesně na nohu a jsou pohodlné

  • Woman
    50-59 years old
    31 May 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    bruslení

    Jezdí super, po starých velká změna, uvidíme po bruslařské dovolené

  • Woman
    11 May 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    oxelo brusle

    Brusle jsou pohodlné a dobře se v nich jezdí

  • Woman
    40-49 years old
    09 May 2018
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nelze dokoupit brzdy

    Brusle jsou výborné, ale nedají se k nim dokoupit brzdové špalky. Nevím, jak to bude výrobce řešit, protože takto jsou to brusle pouze na jedno použití. Az se obrzi brzdy, tak se brusle vyhodí???

    Brand response :

    Vážená zákaznice,

    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu k produktu naší značky OXELO.

    Velice nás mrzí komplikace s Vaším produktem a za nedostupnost Vámi požadovaného náhradního dílu se omlouváme. Avšak na výrobě náhradních brzdových špalíků se již pracuje. Brzy budou k dispozici.

    S pozdravem,
    Karolína Mazourová

  • Man
    20-29 years old
    18 April 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Brusle pro mladou

    Mladá se na nich učí bruslit a zatím jsme nenašli žádné nedostatky. Jsou pohodlné, kvalitně zhotovené. Určitě doporučuji.

  • 20-29 years old
    18 June 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Fährt sich super

    Sie lassen sich super fahren. Allerdings ist mir beim Fahren aufgefallen, dass sie etwas eindrücken am Fuß, evtl sollte man sie doch eine nummer größer kaufen.

  • Woman
    40-49 years old
    12 June 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Sehr gutes Produkt

    Inliner laufen super

  • Woman
    20-29 years old
    16 April 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis

    Nachdem ich meine alten Skates knapp 10 Jahre gefahren bin, wurde es Zeit für neue...gleichzeitig wollte ich nicht so viel Geld ausgeben.
    Diese hier sind schick und lassen sich schnell an und ausziehen. Die Rollen sind leichtgängig und fast geräuschlos.
    Auch die Passform an den Waden ist super.
    Beim Anprobieren habe ich festgestellt, dass die Inliner ca. 1 Schuhgröße kleiner ausfallen.
    Also besser eine Nummer größer kaufen.

    Insgesamt bin ich sehr zufrieden.

  • Woman
    40-49 years old
    21 March 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Mejorados

    Los nuevos fit 5 son más cómodos que los anteriores, más estables y con un rodamiento mejor. Los probé y me encantaron

TOP OF PAGE