£34.99*

Reviews on

Fit 3 Fitness Inline Skates - Black/Grey

3.87 / 5 45 ratings
34 users recommended this product
  • Woman
    30-39 years old
    20 August 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    good for beginners

    My 9 year old son is using them for almost 1 and a half year now.the only problem we faced is about wheels screw parts.along with daily usage their screws becoming loose.i want to check availability of new screws as for now one wheel of roller skate is separated.shoes refrence no is 8216987.

    Brand response :

    Hi Ma'm,

    Thanks for reaching us for your query, we do have the spare screws available for Oxelo Fit 3 man inline skates. Reference model code for the same is 8111799.
    If your kid is using it on daily basis, I would recommend the service/maintenance of skates on monthly basis at our workshop (In any Decathlon Store).
    Our experienced workshop teammates help you out to keep those pair of roller skates in good condition for the longer usages. That too at a very nominal charge.
    For any further assistance, kindly feel free to contact us.

    Thank You & Have a nice day.

    Prateek Gondane,
    Commercial & Communication Manager,
    Oxelo, Decathlon Sports India.

  • Man
    20-29 years old
    09 August 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Product quality

    The quality of this product is too good and to draw a comparison with Yonex and other brands in this field,oxelo is at par to par with those brands.

  • Man
    30-39 years old
    19 October 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Milé překvapení

    Tyto brusle jsem dostal jako dárek, vzhledem k ceně a kategorii jsem od nich nic moc nečekal, první překvapení nastalo, když jsem si je obul, brusle výborně sedla na nohu, nikde nic netlačilo, bota je opravdu hodně pohodlná (i v porovnání s mnohem dražšíma "značkovýma" bruslema třeba K2 f.i.t. botama, nebo botama od powerslide, které bez úprav dřou a tlačí ve slabinách). Tak jsem se rozhodl provést zátěžový test, vyrazil jsem s nima i s kočárkem na cyklostezku, kde se nachází jak kopce, tak rovinky, hrboly, lepší i horší asfalt. Brusle nejsou žádné chrasťáky jak jsem se obával, plast skvěle pohlcuje nerovnosti, měkké kolečka přispívají dalšímu komfortu z jízdy, mají výborný grip i na vlhké cestě (z rána když padá mlha) ale byl jsem hodně zvědavej na životnost. První den jsem ujel 25 km a moje maximální rychlost byla 42 km/h (brusle by jeli i rychleji, ovšem zacítil jsem zaváhání ze strany kočárku, v této rychlosti už je brzda kočárku beznadějná), ze strany bruslí nenastalo žádné zaváhání, žádné rozvybrování brusle, dokonce i malé klacíky a listy procházela bez problémů. Kolečka mají vzhledem ke své tvrdosti 78a velice dobrou životnost, brusle už využívám denně a mám na ně najeto přes 90km (i s kočárkem a mimčem). Kolečka jsem prohazoval pro rovnoměrné sjíždění, jezdím i po méně kvalitních cestách (těm se vyhnout nedá - na hodně hrubozrném asfaltu vibrují díky malým kolům, ovšem nestrácí stabilitu). Plast je hodně kvalitní, i když se dřív objeví škábance, ale to je jenom kosmetika, je pružný, dodává tlumení. Ložiska se rozjezdili, kolečka nemají vůle, ovšem vzhledem ke zvýšené zátěži mě čeká zanedlouho výměna koleček. Denně ujedu na bruslích mezi 15 a 25 km i s kočárkem s průměrnou rychlostí kolem 11 km/h (a zvyšuje se, ale to bude kondičkou - máme vycházkové jízdy), nepociťuji žádné tlaky, otlaky, oděrky, žádné puchýře na nohou, brusle sedí na noze opravdu skvěle, jsou lehké, jediná nevýhoda je velikost koleček - v tomto rozměru se těžce shání kolečka a do rámu se větší opravdu nevlezou, o něco málo tvrdší jsou v nabídce Decathlonu, zatím vzhledem k jejich ceně váhám mezi kolečkami od Oxela a Tempishema spring, které by měli být odolnější a ve stejné cenové kategorii. Pokud si vyberu Oxela, dočkáte se další recenze na kolečka :-) Ložiskama se zatím nezabývám, není proč - drží skvěle (i když mě lákají vlastnosti vyšších abeců, nicméně dle mých zkušeností v rekreační jízdě není tak propastnej rozdíl). Moje další brusle budou rozhodně značky Oxelo, takhle pohodlné brusle s řekl bych nadprůměrnýma vlastnostma jsem opravdu nečekal a už vůbec ne v této cenové kategorii.

  • Man
    50-59 years old
    02 December 2017
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    Son geniales para un novato

    Llevo 5 meses usándolos, me van muy bien, el rodaje es bueno en cemento

    Brand response :

    Buenos días.Le agradecemos la confianza depositada en Decathlon, nos gusta saber que nuestros productos satisfacen sus necesidades y son de su agrado.Le esperamos próximamente en su tienda Decathlon más cercana, un saludo y hasta muy pronto.
    Product roller expert.

  • Man
    30-39 years old
    25 September 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    No agarran el pie de forma adecuada

    Luego de un poco mas de una semana de uso, inicialmente me di cuenta que uno de los patines (izquierdo) no tenia buen soporte y el pie facilmente se inclinaba. Luego de varios días de probarlos, ahora me duele mucho el tobillo izquierdo (patin defectuoso) al punto que no puedo utilizarlo mas.

    Brand response :

    Estimado cliente,

    En primer lugar agradecerte la confianza depositada en Decathlon. Siento las molestias ocasionadas con el patín Fit.3. Remonto la información al jefe de producto para poder seguir mejorando la calidad de nuestros productos. Te animo a visitar tu tienda Decathlon más cercana y cambiar los patines por un modelo que se adapte mejor a tu pie.

    Muchas gracias por tu aportación.

    Un cordial saludo.

    Experta de producto Roller en Decathlon España

  • Man
    30-39 years old
    04 August 2017
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    Compra tu talla

    Eran mis primeros patines y al probármelos me hacían daño, le pregunté al encargado de la sección si me recomendaba los siguientes aunque más caros y avanzados pero que me eran más cómodos y me dijo que me comprara una o dos tallas más. Le hice caso y tras usarlos dos veces no los puedo utilizar porque me baila el pie dentro. Ahora ya ha pasado el plazo de devolución y me tuve que comprar otros. Un desastre...

    Brand response :

    Estimado Iván,

    Lo primero de todo, agradecerle la confianza depositada en nuestros productos y, a su vez, el hecho de hacernos llegar su experiencia vivida con el producto. Le informamos de que acuda a su tienda habitual junto a los patines para que le demos la mejor solución.

    De igual manera, le recordamos que nos tiene disponibles para lo que necesite.

    Reciba un cordial saludo,

    FRANCISCO JAVIER, RSP.OMNICOMMERCE Salud y Aventura y Roller
    franciscojavier.aguado@decathlon.com

  • Woman
    20-29 years old
    19 January 2017
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Perfectos para iniciación

    Van muy bien, para una persona que se está inciando

  • Woman
    20-29 years old
    09 January 2017
    Use since More than 2 years
    That review has been deposited on this product version
    Le han hecho ampollas en el empeine a mi pareja

    Le hicieron ampollas y se a tirado 2 semanas andando fatal y curandoselas. El patin esta nuevo pero algo por dentro le roza y no sabemos que es...

    Brand response :

    Estimado cliente,

    Siento las molestias ocasionadas con el patín Fit.3. Conozco muchos clientes y alumnos que han usado este modelo de patín y ninguno a sufrido ampollas. Puede ser que la orma del pie no se adapte bien a la bota, por lo que te animo que visites tu tienda Decathlon más cercana y mis compañeros te aconsejarán un patín que se adapte mejor a tu pie.

    Espero que te recuperes pronto y disfrutes de este deporte con otro modelo más adaptado.

    Un cordial saludo



    Experta de producto Roller en Decathlon España

    Lorena find this answer useful

  • 40-49 years old
    10 December 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Gérald

    Bien

  • 22 November 2017
    That review has been deposited on this product version
    BON POUR DEBUTER

    très bonne paire de roller mais attention au longue distance!

TOP OF PAGE